Städfirma

STÄD & SERVICE

Städfirman för bästa resultat

Städfirman som sätter kvalitet i fokus. Vi på Rent Resultat har erfarna, utbildade och professionella städare och är experter på att få ett skinande rent resultat – oavsett om det gäller städning av ditt hem eller ditt kontor. Ett perfekt och rent resultat uppnår vi genom att vi är noggranna, systematiska och har ett högt krav på yrkesskicklighet. På det sättet blir vi stolta av det vi gör och ni blir nöjda av resultatet av er städfirma. 

Städfirman du kan lita på

När du anlitar Rent Resultat som städfirma kan du vara trygg. Inte bara med den höga kvaliteten på städningen utan även med att vi tar hand om och kontrollerar våra anställda. Dessutom kan du lita på att vi är en städfirma som håller tider och andra överenskommelser till dig som kund.

Höga betyg i recensioner

“Utmärkt bemötande och mycket bra städning” Johan L

När våra kunder är nöjda är vi nöjda. Vi är ett städbolag som ständigt jobbar för att vara flexibla och lyhörda för våra kunders krav och önskemål. Det visar sig i höga betyg i omdömen för vår städning. Dessutom har vi Nöjd kund-garanti vilket innebär att du som kund kan känna dig helt trygg med att vi verkligen levererar det vi lovar.

En städfirma med bra priser

När du anlitar Rent Resultat kan du vara säker på att du alltid får bra och konkurrenskraftiga priser. Dessutom ger Rutavdraget rätt till 50% avdrag av arbetskostnaden. Räkna ut ditt pris snabbt och enkelt genom vårt formulär oavsett om det gäller städning för hemmet eller städning för arbetsplatsen. 

Städfirman som gör ditt liv enklare

Har du tänkt någon gång på hur mycket annat du skulle kunna hinna med att göra om du slapp städa? Att anlita städfirmor gör att du kan få mer av något av det dyrbaraste vi har – tiden. Att anlita Rent Resultat som städfirma gör dessutom att du kan vara trygg med att du får bästa städningen med det renaste resultatet.

Kontakta oss på RentResultat för ett förutsättningslöst samtal oavsett om det gäller frågor om vår städfirma, bokning av någon av våra tjänster eller om du behöver hjälp med något annat. Ring oss på tel      eller kontakta oss via formuläret. Vi hjälper dig alltid med det vi kan allra bäst – att leverera ett perfekt rent resultat så att du som kund alltid blir toppen nöjd med din städfirma.