Städbolag

STÄD & SERVICE

Städbolag med fokus på toppresultat och service i världsklass. Vi på Rent Resultat är ett städbolag med stor erfarenhet och kompetens inom städbranschen. Vi kan garantera dig flexibilitet, trygghet och hög kvalitet när vi utför våra tjänster i ditt hem eller på ditt kontor. 

Rent resultat är ett ansvarstagande städbolag med våra kunder, anställda och miljön i fokus. Vi har många års erfarenhet av städbranchen och har stort förtroende hos våra tidigare kunder. 

Städbolaget du kan känna dig trygg med 

Rent Resultat är städbolaget som är måna om att du som kund ska känna dig trygg med att överlämna ditt hem eller kontor till oss. Grundutbildning inom städning hos våra anställda är därför ett krav, så att du som kund kan känna dig säker med oss som leverantör. 

Vi tar hand om våra anställda och kontrollerar deras utföranden för att kunna garantera dig hög kvalitet på våra tjänster. Du kan även känna dig trygg med att vi som som städbolag håller våra tider och avtal med dig som kund. 

För oss finns inget viktigare än nöjda kunder, därför ser vi till att genomföra våra tjänster med hög noggrannhet. 

Ett städbolag med stort utbud 

Oavsett om du är en företagskund som behöver hjälp med kontorsstädning eller om du är en privatperson som vill ha hjälp med att hålla det rent hemma så är vi städbolaget för dig. 

Vi erbjuder flera olika typer av städtjänster. Våra tjänster inkluderar:

  • Hemstädning
  • Storstädning i hemmet
  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Städning på arbetsplatsen
  • Trappstädning 

Oavsett vilket behov av städning du som kund har, så kommer vi som städbolag att se till att anpassa oss efter dina krav. Vi målsättning är att kunna erbjuda flexibla lösningar utefter vad du som kund behöver och efterfrågar. 

Städbolag med Nöjd Kund-garanti 

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med den tjänst vi erbjuder. Vi vill inte att du ska behöva oroa dig för ett dåligt städresultat och siktar alltid på att ha 100% nöjda kunder. Därför erbjuder vi Nöjd Kund-garanti så att du som kund ska känna dig säker med att du får det rena resultatet som du är ute efter. 

Rent resultat erbjuder dig som kund:

  • Utbildad och kunnig personal 
  • Ansvarsförsäkring vid olyckor 
  • Tre dagars garanti 

Många städbolag utför sina tjänster utan att tänka på kunden och deras behov i första hand. Vi på Rent resultat arbetar istället med kunden i fokus. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss som leverantör. 

Hur kontaktar jag ert städbolag? 

Kontakta oss för ett första samtal om hur vi kan hjälpa till dig att få rent resultat hemma eller på kontoret. Fyll i formuläret på hemsidan för bokning och offert så kontaktar vi dig. Det går även bra att kontakta oss över telefon för att få en offert.  

Söker du efter ett rent resultat? Då kan vi garantera att vi är rätt städbolag.